5-6 rödspättafileér
1 tsk fiskfond
1 dl vitt matlagningsvin
1 dl laktosfri créme fraiche
ca 8 cocktailtomater
ca 30-40 gram röd stenbitsrom
salt och peppar
 

Salta och peppra filéerna och rulla ihop dem. Blanda fiskfonden och vinet, häll över fisken och låt det sjuda i ca 5 min under lock. Ta bort fisken från stekpannan och håll dem varma. Tillsätt créme fraichen i stekpannan och låt det koka ihop. Dela tomaterna och häll de tillsammans med stenbitsrom och fisken i stekpannan. 
Servera med potatis och sallad! 
 
#1 - - veronica:

hej! Fin blogg!
Inte kul och få diagnosen IBS.. Fick den äntligen svar på vad som var fel på mig när jag var 16år. Och när jag fick höra det faktiskt fanns en diagnos vart det som en lättnad. En lättnad av att det va inte en inbillning som visa kunde påstå. Men ifall anledningen till att jag skriver är för att jag för en tid tillbaka började dricka aloevera dryck och jag trodde inte alls den skulle hjälpa men det var värt att testa, jag menar det kan ju inte skada. Och till min förvåning så gjorde de det! Som du säkert vet så har aloe vera använt i tusentals år så det är väl beprövat. Så om du skulle vilja vara sugen på att testa själv så är det bara att du skickar iväg ett mail :) Och det är 90 dagars nöjdkundgaranti så om du inte skulle bli nöjd så får du pengarna tillbaka. Ha det gott!

Svar: Hej! Jo jag har hört talas om aloevera dryck, kanske absolut kan vara ett alternativ, men just nu jobbar jag med min födoämnesallergi, men tack för tipset! Vad bra att du har blivit bättre av det :)
Ha det fint!
Maria Mohlén